بستن
کد خبر: ۱۵۰۱۶۵۹

در زمین دشمن بازی نکنیم 

به نظر می‌رسد در این مقطع تاریخی باید هوشیار باشیم و همه ما فارغ از مواضعی که داریم، لازم است یک مفهوم واحد را در نظر بگیریم و فهم مشترکی به نام ایران داشته باشیم.

در زمین دشمن بازی نکنیم عبدالرضا داوری، تحلیلگر مسائل سیاسی نوشت:  بعد از جهشی که در قیمت ارز اتفاق افتاد مجموعه‌ای از اعتراضات بحق در بازار شکل گرفت که هدف آن اصلاح رویه‌های نادرست بود که بتواند بازار ارز را به ثبات برساند. دولت هم مسیر اصلاحی را پیش گرفت و رئیس بانک مرکزی تغییر کرد و سیاست ارزی دگرگون شد و حوزه تجارت خارجی به سمت آزاد‌سازی رفت و سیاست معیشتی دولت برای بهبود زندگی مردم ابلاغ شد و دولت کمک حمایتی برای گذر از این بحران را اعلام کرد. اعتراضات در ابتدا حالت حق‌طلبانه داشت و این مورد باعث اصلاحات اقتصادی شد، اما ناگهان رئیس‌جمهور آمریکا پیامی داد که دعوت به آشوب بود. او درصدد مداخله بود و برای این مداخله دنبال بهانه بود.

 در آن زمان نگارنده نوشت که هدف ترامپ حمایت از مردم ایران نیست بلکه او دنبال پیاده کردن برنامه‌ها و پروژه‌هایی است که با کشته‌سازی تلفات و خسارت‌ها را افزایش دهند. در همان زمان موساد در اکانت فارسی خود نوشت ما در کنار معترضان هستیم و با دعوت ترامپ گروه‌های تروریستی مجوز حمله را دریافت کردند و پس از آن بود که اعتراضاتی که کاملا مسالمت‌آمیز شروع شده بود، به آشوب کشیده شد. این اتفاقات اصلاحات اقتصادی را که دولت آغاز کرده بود به اولویت‌های پایین برد و شاید حتی بتوان گفت که فراموش شد و کسی این سوال را از دولت نپرسید که آیا سیاست‌های حمایتی درست بوده؟ آیا ارز در حد کفایت تخصیص یافته است یا خیر؟ زمانی که آشوب اتفاق می‌افتاد و جامعه درگیر موضوعات حاد دیگر می‌شود، به طور طبیعی سیاست اصلاحی به حاشیه می‌رود و همین مورد نشان می‌دهد که دشمنان کشور نمی‌خواهند سیاست‌های اصلاحی در ایران اجرا و یا پیگیری شود و می‌بینیم که اکنون سیاست‌های اصلاحی از ذهن جامعه خارج شده و با وجود همه مشکلات معیشتی به اولویت‌های پایین‌تر رفته است.

همچنین اینها با برهم زدن امنیت و آرامش کشور و ورود تروریست‌ها که فتح شهر‌ها را دنبال می‌کردند، نوعی فروپاشی ملی را در دستور کار داشته و بر انهدام انسجام ملی تمرکز کرده بودند. آنها فردی را هم در نظر گرفته‌اند و به عنوان لیدر جریان آشوب، حتی رسانه هم در اختیار او قرار داده‌اند. به نظر می‌رسد در این مقطع تاریخی باید هوشیار باشیم و همه ما فارغ از مواضعی که داریم، لازم است یک مفهوم واحد را در نظر بگیریم و فهم مشترکی به نام ایران داشته باشیم. چون مجموعه پهلوی تا رجوی و از آمریکا گرفته تا اسرائیل، ایران عزیز را هدف گرفته‌اند و ما در نقطه تاریخی حساسی قرار گرفته‌ایم. در این شرایط می‌توان گلایه‌ها را مطرح کرد، اما نباید در زمینی بازی کرد که دشمنان کشور و تروریست‌ها طراحی کرده‌اند.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار